Få Dit Fashion Fix Her

Med ønsket om at dele min egen interesse for mode og fashion med andre, vil jeg igennem denne blog uploade billeder med inspirerende trends, som jeg falder over i min hverdag. Med dette sagt lover jeg dog ikke, at alt på denne blog udelukkende kommer til at handle om fashion.
Min egen indtroduktion til modeverden og samtidig min store facination af samme, startede for 4 år siden, da jeg var så heldig at blive scoutet som model af modelbureauet 2pm.
I 3år arbejdede jeg fuldtid som model med base i New York. Det var en fantastisk tid med fester, jobs, shopping og spændende nye mennesker!
New York kan bestemt betegnes som en af mine favorit steder!
Når tiden tillader det, elsker jeg at searche nettet for nye og spændende modeideer. Selv er jeg meget betaget af siden style.com der formår at skrive gode artikler om moden nu og her. Siden er ligeledes godt proppet med billeder fra fashion shows og diverse VIP fester med folk i skønne inspirerende outfits.

Den danske side look 4 fashion .dk har også et godt tag i deres mode nyheder. Her har du mulighed for at få et godt tip med på vejen, om det så drejer sig om butikker eller en specifik  designer.

Burberry Prorsum show fall 2007

Burberry Prorsum show fall 2007

Det første billede der har banet sig vej til bloggen, er af ældre dato. Det stammer fra min tid som fultidsmodel. Jobbet var et af de mest fantastiske. Der var så mange indflydelsesrige mennesker og kreative sjæle samlet på et og samme sted. At gå for et mærke med så stor indflydelse på moden var über cool!

Looket med det brede bælte i taljen er bestemt en favorit. Det er super stærkt, og jeg håber at se tendensen i gadebilledet længe endnu!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s