New York City

New York

Efter at have tilbragt omtrent 2,5 år i byen over alle byer; New York City, hænder det at man kommer til at savne stedet mere end noget andet! Jeg er inde i en af de perioder lige pt., så sad og kiggede igennem mine NYC-billeder, og faldt over en masse gode minder. Tænkte at jeg ville dele et par af dem med jer.

Billedet fra Central Park stammer fra en skøn sommerdag, hvor jeg var i selskab med min dejlige veninde Jessica. Parken var proppet med glade mennesker og god stemning.

Den store Buddha står inde på NYC’s nok bedste restaurant; TAO. Jeg er helt vild med det sted, og sørger altid for at kigge forbi, når jeg er på besøg i byen.

De farverige cupcakes kommer fra The Magnolia Bakery (bl.a. kendt fra Sex and The City serierne) -and are to kill for! De er intet mindre end fantastiske! Til held for mig og min cupcake addiction, har jeg købt deres opskriftsamling; The Magnolia Bakery Cookbook. -Mmmhhh! En stor tak til Linda der åbnede mine øjne for The Magnolia Bakery (-:

Det sidste billede stammer fra i sommers, hvor jeg var i NYC med min familie. Dette smukke syn kunne vi nyde på vej ind til byen efter en laaang flyvetur over Atlanten. 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s