Lindsay as Marilyn

Lindsay as Marilyn

Bert Stern, fotografen bag de sidste fotos der blev taget af Marilyn Monroe, har genskabt viben fra ‘The last sitting’ i et nyt sæt billeder, forskellen er bare modellen. Som overskriften allerede indikerer det, er der altså tale om Lindsay Lohan. Billederne er blevet bragt i New York magazine, og har selvsagt(se flere billeder via linket) skabt en del røre i USA. Jeg har en blandet holdning til dem… Hvad med jer?

For flere billeder og mere hud, kan billederne ses her.

Reklamer

3 responses to “Lindsay as Marilyn

  1. Hvis de havde ventet for 50’s jubileum og fik Scarlett Johansen til at sidde model, så havde der været lidt mening ved det…som det er jeg synes det er bare et cheap publicity stunt for en bop-bop- Lindsay Lohan’s career.

  2. Der er ingen der slår MM og da slet ikke Lindsay Lohan, hvis krop og udstråling ikke nærmer sig den star quality som førstnævnte havde! Men eye candy for nogen – og for pressen!

    //thelostdays.wordpress.com

  3. Jeg vil give Lindsey er det er nogle æstetisk flotte billeder, og også nogle modige nogle af slagsen. Dog synes jeg slet ikke Lindsey har den kvindelighed, som Monroe havde, så hvis det skulle gøres (ja det er selvf for sent nu) – ville jeg nok vælge en anden model!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s